Kindercoaching met muziek

Heeft je kind last van faalangst? Is je kind onzeker over zichzelf?
Vind je kind het lastig om zich te uiten?
Is je kind hooggevoelig?

Wat zou het fijn zijn als je kind zich ontspannen voelt en trots op zichzelf kan zijn. Als het om weet te gaan met zichzelf en waar hij/zij tegenaan loopt. Muziek is hierbij een prachtig ondersteunend middel.

Tijdens de coaching gaan we via de muziek aan de slag.
Zelf muziek maken en creatief bezig zijn, waarbij je kind niet gehinderd wordt door wat moet. Het zal ontdekken dat het via de muziek anders met problemen kan omgaan en deze misschien zelf weten
te plaatsen en op te lossen.
Je kind kan leren zich te uiten of te ontspannen door het maken of beleven van muziek. Vanuit gevoel bezig zijn, zonder het grootste muzikale talent te hoeven zijn, want muziek maken kan iedereen!
Het wordt op een zinvolle en creatieve manier geholpen in het vinden van een eigen oplossing van het probleem .

“Een eigen kijk op ieder uniek kind!”

Kindercoaching met muziek kan gecombineerd worden met holistische/energetische coaching. Holistische coaching zonder muziekbeleving behoort tevens tot de mogelijkheden.

Energetische behandelingen kunnen worden ingezet om je kind een juiste balans in zichzelf te laten ervaren, om energie weer te laten stromen wanneer deze blokkeert en op een andere manier met problemen om te gaan. U kunt op het inschrijfformulier aangeven of u  een (combinatie met) holistische behandeling voor uw kind wenst.

De foto’s onderaan deze pagina geven een impressie van de praktijkruimte.

Veelgestelde vragen

Holistische coaching met muziek

Zou je graag eens willen ontspannen, maar lukt je dat niet? Loop je tegen emotionele en/of fysieke klachten aan? Heb je het gevoel dat iets je blokkeert? Of wil je gewoon even tijd voor jezelf?

Holistische coaching met muziek laat jou weer bij jezelf komen.

Even alleen aandacht voor wie jij bent, wat jij nodig hebt. Dat kan d.m.v. een gesprek met daarbij energetische behandeling, door evt. zelf muziek te maken óf door muziek te ontvangen.

Muziek maken, kan je helpen jezelf beter te uiten. Het kan je helpen te ontspannen of emoties te ervaren die je op andere momenten liever wegstopt. Je hoeft hiervoor niet muzikaal te zijn of ervaring te hebben.

Ervaar je blokkades dan kunnen energetische behandelingen worden ingezet i.c.m. het beleven van muziek, afgestemd met de juiste trilling.

De foto’s onderaan deze pagina geven een impressie van de praktijkruimte.

Veelgestelde vragen

Neuropsycholoog Erik Scherder: "Muziek geeft een beter leven.”